Over Vastgoed Dream

Wij geloven dat de droom van elke opdrachtgever en elk droomhuis maximale aandacht verdienen. Tijd en persoonlijke aandacht staan bij Vastgoed Dream hoog in het vaandel. Dat zijn bij ons ook in de details: we geven eerlijk advies en proberen uw dromen werkelijkheid te laten worden.

De aan- of verkoop van een droomwoning is een van de grootste financiële beslissingen die je ooit zal nemen. Wij hebben de regionale marktkennis en ervaring in huis om je hierbij te ondersteunen. Wij zijn al ruim 20 jaar actief in Tiel en omgeving.

Vastgoed Dream heeft een goed netwerk zoals bouwtechnici, stylisten en vastgoedfotografen. Wij geloven dat alleen een perfecte presentatie resulteert in een optimale opbrengst.

custombox-04

Ons doel

custombox-04

Geen dag is hetzelfde en dat vinden we nou zo fijn. Hoe zijn de eerste reacties op die woning die we gisteren op Funda hebben aangemeld? Mogen we dat gezin begeleiden met de verkoop van hun eerste huis omdat ze graag een stap maken naar een grotere woning? Past dat appartement dat we in de verkoop krijgen misschien bij de wensen van die jongeman waarvoor we een eerste starterswoning zoeken?

Dat doen we het liefst, meedenken met onze klanten en kijken hoe we de wensen van beide partijen zo goed mogelijk op elkaar kunnen laten aansluiten. We kennen onze klanten, weten wat ze belangrijk vinden, waarom ze hun woning willen verkopen en wat ze zoeken in een nieuw thuis. Persoonlijk, betrokken, open en eerlijk.. zo gaan we met onze klanten om.

Ons kleine team werkt nauw samen en weet van elkaar wat er speelt. In onze teamapp houden we elkaar voortdurend op de hoogte, ook als we buiten de deur actief zijn.

Wij staan voor je klaar!

  • Sandra Verberg
    Sandra Verberg Makelaar

    Ik zie mijn rol als brug tussen kopers en verkopers. Wij hebben toegang tot een groot aanbod aan woningen in Tiel en omstreken. Ik ben zowel actief als aankoopmakelaar als de verkoopmakelaar.

Meer weten? Bel mij: 0651465493

Direct contact!